ArtFixMe

Wednesday 28 January 2009

Ένα από τα μύρια καλά του διαδικτύου, είναι το οτι αποτελεί ένα γόνιμο έδαφος για τη «διεθνοποίηση» των ­ νεότερων κυρίως καλλιτεχνών. Κατα καιρούς έχω ανακαλύψει διάφορους νέους καλλιτέχνες, οι οποίοι δεν υποστηρίζονται όσο πρέπει. Τελοσπάντων, κατά τη δική μου άποψη είναι υπέροχοι και πιστεύω οτι you have to check them out:

Nate Frizzell: O Nate κατάγεται από τη Νότια Καλιφόρνια. Έγινε αργότερα κάτοικος του Los Angeles, όπου ακολούθησε την επαγγελματική του καριέρα στην τέχνη. Η επιρροή από την πολιτεία στην οποία γεννήθηκε είναι έντονη στα έργα του.




Nate Frizzell 'Put on a Happy Face' Preview from Modus Films on Vimeo.


Sean Kelly: Είναι ένας πραγματικά χαρισματικός character designer και animator, του οποίου η δουλειά έχει παρουσιαστεί κυρίως σε ρούχα, Stickers και video walls. Κατάγεται από την Μελβούρνη.


Jovi Schnell:
ένα είναι σίγουρο:ότι Jovi Schnell έχει κάνει το γυναικείο αναπαραγωγικό σύστημα να μοιάζει με οτι πιο όμορφο πράγμα έχω δει. Στα έργα ζωγραφικής, τις απεικονίσεις και τα κολάζ, χρησιμοποιει ουράνια τόξα , γεωμετρικών μορφές με αποτέλεσμα να δημιουργεί καταπληκτικές, παραμυθένιες εικόνες. Έμπνευση για την Schnell αποτελούν οι μυθικές ιστορίες, η εξελικτική βιολογία, οι ανακαλύψεις του κόσμου, η ποίηση, η ιστορία και η οικολογία. Εξέθεσε τα έργα της σε πολλές χώρες του κόμου.



Travis Lampe: H Travis Lampe συνήθιζε στο παρελθόν να κάνει διαφημίσεις για διάφορα δημητριακά, αλλά στον ελεύθερο χρόνο του ανέπτυξε το μυστικό ύφος της απεικόνισής της.Οι απεικονίσεις της είναι cartoonish, ζωηρόχρωμες ,στοχαστικές, και φέρνουν συχνά όλα τα είδη πραγμάτων στη ζωή, όπως: Βιβλία, σπίτια, βόμβες, πύραυλοι, τούβλα όλα και τίποτα μπορούν να έχουν προσωπικότητα!



Lyndsey Lesh: Η Lyndsey Lesh είναι εικονογράφος και σχεδιάστρια που κατοικεί στη Μινεάπολη, Μινεσότα. Σπούδασε στο πανεπηστήμιο του Brighton στην Αγγλία. Η Lyndsey δήλωσε οτι μέσα από τα έρηα της, επιθυμεί να επεξηγήσει τα μικρά ανθρώπινα γεγονότα, που βασίζονται συχνά από την προσωπική εμπειρία της εμπειρία.





Μike Bertino: Γεννήθηκε το 1972 στην Καλιφόρνια. Τα έργα του χαραχτηρίζονται από τα έντονα χρώματα που χρησιμοποιεί.



Nick Dewar: O Dewar γεννήθηκε στη Σκωτία, μεγάλωσε σε μια μικρή πόλη και και φοίτησε σε μια σχολή καλών Τεχνώνστη Γλασκώβη. Έζησε στην Πράγα, το Λονδίνο, τη Νέα Υόρκη, κατέληξε όμως στη νότια Καλιφόρνια. Εάν ξοδεύσετε λίγο χρόνο μελετώντας τα έργα γίνεται προφανές οτι πρόκειται για ένα λαμπρό και ιδιόμορφο καλλιτέχνη.Η αίσθηση χιούμορ και η εκτίμησή του για τον παράλογο είναι ένα κοινό νήμα ενός μεγάλου μέρους της εργασίας του.





2 comments:

Jude said...

Supporting new artists is vital. Me just like the pretty pictures.

Nadsat Orange said...

oh Jude sorry that im writing in Greek, you can find info about each artist though by searching on google!;)

cheer!

Favorite Worst Nightmare All rights reserved © Blog Milk Powered by Blogger