A cause De Helena...

Saturday 7 March 2009

Δεν ξέρω αν συμβαίνει και σε σας όταν δεν κοιμάστε περισσότερο από 4 ώρες, να ονειρεύεστε όλο το υπόλοιπο της μέρας. Όταν έλεγα στην Έλενα πως το πρωί, εγώ είχα δουλειά, αυτή επέμενε πως μια τελευταία photo it would be fun! To θέμα είναι πως η Έλενα είναι ένα άτομο το οποίο μου ασκεί τέτοια επιρροή, που δεν μπορώ να της χαλάσω χατίρι, γιατί σκεφτόμενη τον ευατό μου στο ίδιο σενάριο, με διαφορετικό άτομο, δεν υπήρχε περίπτωση, θα έκλεινα το τηλέφωνο χωρίς πολλά πολλά . Αλλά με την Έλενα το διαπραγματεύομαι πάντα, υπάρχει ένα παζάρεμα στα λεπτά του χρόνου ομιλίας μας και η Έλενα κάνει πάντα το καλύτερο Deal.

Εννοείται οτι στο άκουσμα του alarm, i'm gonna deceive myself by resetting the alarm clock every 5 minutes (for the next 20 minutes). Μετά θα ανάψω τον υπολογιστή, η μουσική είναι εκ των ων ουκ ανευ! Σήμερα ξεκίνησα με Laura Marling τη μέρα μου, η οποία αποτέλεσε την αφορμή για τη ρομαντική μου διάθεση στο υπόλοιπο της μέρας. Να μην ξεχνιώμαστε η Έλενα ήταν η αιτία.


To πρωί μισώ να βάζω τους φακούς επαφής μου.
Το πρωί αγαπώ να τρώω πρωινό.

Ο καιρός σήμερα ήταν το ίδιο μουντός και υγρός, είχε λίγη περισσότερη ψύχρα από χτες, γεγονός που με ανάγκασε να φορέσω το πιο ζεστό μου σακάκι το οποίο αναμφίβολα που προσθέτει άλλα 10 κιλά. Τι να κάνω υπακούω σε εντολές ανωτέρων ''Φόρε ρούχα'', said my mum before we hang up the phone yesterday in the afternoon!

Στην δουλειά πέρασαν απ' το μυαλό μου οι ακόλουθές εικόνες:

Having picnik in a park in Nantes (Big Times)-Photo By Edit Castren

Crêpe, monsieur? photo by unknown editing by me

got lost in Alice world-photo by unknown-editing by me

Pride and prejudice has taught me that is worth waiting...


If only us, if only now

I was wearing that dress and i looked funny and sexy. What a combo! (Big times)

Mister Camus, you were too handsome to be such a good writer... OUI Monsieur très beau

Και μετά, όταν ήρθα σπίτι, αντί να πάω για ύπνο κάθισα στον υπολογιστή ψάχνοντας και πάλι διάφορα. Και όλο έλεγα να κοιμηθώ σε μισή ώρα, μετά απο δέκα λεπτά, μετά από αυτή την ιστοσελίδα και ούτω καθ' εξής. Μέχρι που με βρίσκει και πάλι το ξημέρωμα. Αλλά ακόμη ψάχνω σε πιο άτομο θα ρίξω αυτή τη φορά την ευθύνη για το αυριανό μου daydreaming!

''Spring surprised us, running through the market square. And we stopped in Prynne’s rooms in a shower of pain."
Hmm το όνομα Veronica Forrest-Thomson σας λέει κάτι. Έγω τουλάχιστον δεν γνώριζα τίποτα μέχρι που την ανακάλυψα σήμερα. Βέβαια κιόλας το γεγονός του να πεθάνεις σε μια τόσο μικρή ηλικία (27 ετών), και να έχει προλάβει να παράξει ένα όχι και τόσο μεγάλο αριθμό έργων, τα οποία διατηρήθηκαν στα στενά όρια του Καίμπριτζ, εμποδίζει το κοινό να έρθει σε επαφή με τον καλλιτέχνη.



Some of Veronica Forrest-Thomson's poetry can be read here, and here is some info on her.

Αναρωτιέμαι συχνά τι θα μπορούσαν να γίνουν άνθρωποι όπως αυτή, η οποία παρουσίασε τέτοιο ταλέντο, αλλά είχε μόνο 27 σύντομα έτη για να αφήσει το στίγμα της.

Νομίζω είναι ώρα να ονειρευτώ με τα μάτια κλειστά.

moi by Francisco Blanco


6 comments:

Francisco Blanco said...

No hace falta saber griego para darme cuenta lo maravillosa que eres....entendi cada palabra por el sentimiento de las fotos...eres mi escritora favorita

Nadsat Orange said...

tu cono hablabas griego desde que naciste...solamente no lo sabias! big times ! jejjejeje

Marl3n said...

Ay mi amor!

Poli sentimental to simerino sou post. In other times I was about to reprimand it, but today I 'll just say 'Eisai agapis!'.

Today I miss you again...

Nadsat Orange said...

baby cheese cake vanilla i miss you too. sry pu en su esteila to soundtrack tou slum dog akomi, alla xereis oti merikes fores eimai polla ston kosmo mu pu pou adunato na kano basic things...but i will , one time soon! mu leipeis caperusita mu xx

helenadem said...

a cause de nadsat:
1. oi thavmastes m tha avxithun (vl. foto)
2. avrio tha xipniso pali kata to apogevma k den tha ta katafero na diavaso oso k an to palepso
3. ematha polla k endiaferonta pragmata giro apo to anthropino soma.

gi avto ine i fili aloste!!!! :)
bisous!!! xxx

Nadsat Orange said...

elena mu agapose! see u soon!

Favorite Worst Nightmare All rights reserved © Blog Milk Powered by Blogger